Terug naar het overzicht
sneeuwbal

Nieuwjaarspresentje speciaal voor jou

Hallo lieve klant,

voor 2022 wens ik jullie,

Sprankeling, liefde, lichtheid, vrijheid…..

Voor januari heb ik een leuke tip om jezelf eens een booster te geven. Ga heerlijk de frisse lucht in, adem diep in en uit, voel de zuurstof in je hele lijf tintelen….pure Energie en je kunt alle ballast even heerlijk uitblazen💙🤩

voor een energieke verzorging in je dagelijkse ritueel ….en voor je verzorgingsroutine tijdens de komende maanden raad ik een intensief Serum aan. Voor een stralende, goed gehydrateerde, glowing huid🤩🤩🤩💙. Wil je graag informatie? Je kan mij dagelijks bereiken en op afspraak langskomen om even te voelen en ruiken. Voor iedereen een passend goed product☀️ Natuurlijk Vegan, clean en plastic vrij💙🤩☀️

…Ooh ja, bij aankoop van een Serum krijg je deze maand januari een waardebon cadeau t.w.v. € 10,00. Hopelijk kun je die dan in januari weer inwisselen.

Voor jouw heerlijke Verwenbehandeling 💙💙💙💙☀️☀️☀️☀️☀️

Winterse lieve groetjes van Andrea