Terug naar het overzicht
Uspa_skincare_producten

Nieuwe productlijn, USPA Skincare

Mijn wens is uitgekomen… een cosmetica merk dat hoog op mijn verlanglijstje stond. Fantastisch om met dit unieke spa-merk te kunnen gaan behandelen in mijn schoonheidsstudio:

 

Uspa natural skincare uit Australië
Een pure, schone huidverzorgingslijn

Een ​​unieke spa-ervaring die het hele wezen gaat herstellen door de verbinding van rituelen en behandelingen van top tot teen.
Een bijzondere zintuigelijke wellness experience

De natuurlijke huidverzorgingsproducten die je weer verbinden met de natuur terwijl ze proberen jouw gezondheid en levensstijl te verbeteren op een holistische manier.

 

“Ik zie een trend en een behoefte aan hoogwaardige natuurlijke producten die actief en effectief zijn. De geweldige formuleringen zijn actief en groen, Australische ingrediënten worden benadrukt en de verpakking is modern, schoon en consistent.”

 

De zintuiglijke reis van Uspa sluit perfect aan bij mijn spa-concept, de producten zijn buitengewoon effectief, vriendelijk voor het milieu en zeer fijn om mee op reis te nemen.

 

Reserveer nu jouw Wellness experience

Een heerlijke, ontspannende en uitgebreide gezicht/body behandeling die aangepast wordt aan jouw huidconditie en het seizoen.

Het complete arrangement duurt ruim 2 uur

 

Tot gauw voor jouw Wellness Journey!

Zonnige groet Andrea.