Terug naar het overzicht


Nieuw bij Andrea

NIEUW BIJ ANDREA           Henna Brows Wenkbrauwstyling ...op zoek naar de perfecte vorm en kleur om jouw gezicht er zo mooi mogelijk uit te laten zien.                                    Henna Brows  maatwerk/ kleur en de vorm die het beste bij jou past.                  Ik werk niet met sjablonen omdat ieder mens uniek is.                  Henna kleurt de haren 4 tot 5 weken en laat 5 tot 14 dagen een schaduw op de huid achter.                                      De kleuren zijn van honing tot donkerbruin, lichtblond, asgrijs tot warm donkerbruin.                                  De henna Wenkbrauwstyling  behandeling duurt 50 minuten en kost  51,95  Dit is dus inclusief wenkbrauw epileren.                                 p.s bij deze behandeling doe ik eerst altijd een Patch) test, deze is 48 uur voor de behandeling, zo weet je zeker dat je wel of geen allergie hebt voor Henna.            Deze test is gratis!                     Boek nu  jouw afspraak

HENNA WENKBRAUW STYLING

Ben jij op zoek naar de perfecte vorm en kleur voor jouw wenkbrauwen?

Wil jij jouw gezicht er zo mooi mogelijk uit laten zien? Dan is Henna wenkbrauw styling iets voor jou.

Henna kleuring voor de wenkbrauwen is  maatwerk/ kleur en vorm die het beste bij jouw gezichtsvorm past. Er wordt niet met sjablonen gewerkt maar met facemapping, ieder mens is uniek en de vorm van jouw wenkbrauwen dus ook.

Henna kleurt de haren 4 tot 5 weken en laat 5 tot 14 dagen een schaduw op de huid achter.

De kleuren zijn van honing tot donkerbruin, lichtblond, asgrijs en warm donkerbruin.

De henna Wenkbrauwstyling  behandeling duurt 50 minuten en kost 51,95 euro.

Deze behandeling is inclusief het epileren van de wenkbrauwen

p.s bij deze behandeling doe ik eerst altijd een Patch) test, deze is 48 uur voor de behandeling, zo weet je zeker dat je wel of geen allergie hebt voor Henna.

Deze test is gratis!

Nieuwsgierig?

Stuur me een berichtje of bel mij op

06 299 126 57