Terug naar het overzicht


Andrea terug uit Peru

Van 2 januari tot 9 maart 2017 ben ik naar Zuid Peru vertrokken om vrijwilligerswerk te gaan doen.

De organisaties waar ik dit voor heb gedaan, zijn Traveller not Tourist en Solidaridad en Marcha. Deze organisaties hebben verschillende projecten in de stad Arequipa.
De organisaties zetten zich in voor het helpen van de burgerbevolking in Arequipa en omliggende dorpen die sociaal, economisch en moreel achtergesteld is. In het bijzonder kinderen die jonger dan 8 jaar zijn en die het meest verstoken zijn van alle soorten aandacht (liefde, veiligheid, voeding, onderwijs, gezondheid, enz.) … ”

Voor mij is een wens uitgekomen.

Belangrijk was om als vrijwilliger flexibel te kunnen zijn en om te kunnen inspelen op de wensen en behoeften van de projecten waar ik op dat moment werkzaam ben geweest. Helpen daar waar ondersteuning nodig is.

Dank zij jullie financiele steun heb ik weloverwogen investeringen kunnen doen, alles heb ik in overleg gedaan met de mensen die op de projecten werken. Graag wil ik jullie, mijn lief, kinderen, familie , vrienden,klanten en alle lieve mensen die dit mogelijk hebben gemaakt willen bedanken, zonder jullie steun was dit allemaal niet mogelijk geweest! Er waren zoveel mooie momenten, een dikke knuffel, een glimlach of een kus op de wang, alles was me even dierbaar, een groot voorrecht!

Bedankt Peru
Ik ben een levenservaring rijker. En ja, ik zou het zo weer doen.

Andrea